define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); SING PROPERTY – SING Architecture

FORGOT YOUR DETAILS?

SING PROPERTY

Në kuadër të SING është hapur edhe sektori i shitje dhe ndërmjetësim për shtëpi, banesa, lokale dhe troje për regjionin e Vitisë. Për të shpallur një njoftim të pronës suaj kliko ketu.

JEPET LOKALI ME QIRA

Rr. Adem Jashari nr 19, Kati 1 Viti
Sipërfaqja e shfrytëzuar 65m2.

SHITET BANESA NË QENDËR TË VITISË

Rr. Adem Jashari pn
Tel: 044828128

SHITET BANESA

Rr. Kongresi i Manastirit Kati 2
Te: 044 336 786 .

SHTËPI BANIMI INDIVIDUALE

Qëndrueshmëri
funksion dhe estetike .

TOP