FORGOT YOUR DETAILS?

KONTAKT

Ndërmarrja është themeluar në vitin 2005 Për më shumë se 11 vite SING Projekt ka krijuar reputacion serioz dhe të qëndrueshëm, në projektim si dhe ekzekutimin e punëve. SING synon perfeksionin në arkitekturë dhe inxhinierinë e ndërtimit, SING është i gatshëm të jetë pjesë e çdo projekti të ardheshëm dhe garanton në cilësi dhe qëndrueshmëri në punën që i besohet. SING është kompani me një staf profesinal, të perkushtuar në ngritjen e vlerave dhe kualitetit të ndërtimeve, është kompani e licensuar e ndërtimit dhe projektimit të lartë nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë e Republikës së Kosovës.

N.N.SH. S-ING-PROJEKT

Rruga: Adem Jashari
Ndertasa te Parku, nr. 119 kati I
Viti 61000
Republika e Kosovës

kontakt@singprojekt.com

+38345271214 (Avni Halili)

+38344210935 (Xhevdet Halili)

+38345271214 (Zeqir Halili)

TOP