FORGOT YOUR DETAILS?

Brick Lantern House është një rinovim i përulur e një shtëpie me tulla dhe tjegulla nga Matter, tani me një shtesë e re që krijon një oborr të dobishme të brendshëm.

Kjo është më  e vjetër në pasuri të patundshme: shtëpia nuk është më e përshtatshme për qëllimin e ri te shfrytezimit. Çfarë duhet të bëni: për të rinovuar ose të demolohet? Për pronarët e kësaj prone në North Shore Auckland-it, te cilët e  morën një vendim më të lehtë për një – rinovim.

Me gjëra aq të thjeshtë sa të jetë e mundur duke fituar sa më shumë hapësirë ​​si shtëpia ekzistuese do të lejojë që ata ishin të hapura për shumicën e sugjerime dhe ishin të lumtur të marrin në konsideratë duke shkuar lart ose shtyjnë jashtë”, thotë arkitekti Jonathan Smith.

“Shtëpia është e vendosur në një vend gjysmë të ndarë me të pronës fqinje në pjesën e pasme të seksionit. Kjo lejon oborrin e shtëpisë të përkryer të përshtatshëm, por më tepër të vogël për klientët për të shijuar, kështu që ne kemi kuptuar se në qoftë se ne shtyrë në veri, do të jetojnë në natyrë. Ne duhej të jetë edhe i vetëdijshëm për të siguruar privatësinë nga rruga, nëse kemi krijuar një zgjatje në frontin e shtëpisë. ”

Korridori dhe hapësira e jetesës të hapur nga oborri qendror, i cili vepron si një dhomë jashtë.

Shtëpia tulla dhe tjegull është shumë racionale thotë Smith, në mënyrë që pjesa më e madhe e punimeve rinovuese u përqendrua rreth hapjes së shtëpinë në brendësi. Muret e brendshme janë hequr, ndërsa shtimi i trarëve strukturore do të thotë zonat e jetesës tani janë shumë më të hapura ne plan.

Brick Lantern House është një rinovim i përulur e një shtëpie me tulla dhe tjegulla nga Matter, tani me një shtesë e re që krijon një oborr të dobishme të brendshëm.

Kjo është më  e vjetër në pasuri të patundshme: shtëpia nuk është më e përshtatshme për qëllimin e ri te shfrytezimit. Çfarë duhet të bëni: për të rinovuar ose të demolohet? Për pronarët e kësaj prone në North Shore Auckland-it, te cilët e  morën një vendim më të lehtë për një – rinovim.

Me gjëra aq të thjeshtë sa të jetë e mundur duke fituar sa më shumë hapësirë ​​si shtëpia ekzistuese do të lejojë që ata ishin të hapura për shumicën e sugjerime dhe ishin të lumtur të marrin në konsideratë duke shkuar lart ose shtyjnë jashtë”, thotë arkitekti Jonathan Smith.

“Shtëpia është e vendosur në një vend gjysmë të ndarë me të pronës fqinje në pjesën e pasme të seksionit. Kjo lejon oborrin e shtëpisë të përkryer të përshtatshëm, por më tepër të vogël për klientët për të shijuar, kështu që ne kemi kuptuar se në qoftë se ne shtyrë në veri, do të jetojnë në natyrë. Ne duhej të jetë edhe i vetëdijshëm për të siguruar privatësinë nga rruga, nëse kemi krijuar një zgjatje në frontin e shtëpisë. ”

Korridori dhe hapësira e jetesës të hapur nga oborri qendror, i cili vepron si një dhomë jashtë.

Shtëpia tulla dhe tjegull është shumë racionale thotë Smith, në mënyrë që pjesa më e madhe e punimeve rinovuese u përqendrua rreth hapjes së shtëpinë në brendësi. Muret e brendshme janë hequr, ndërsa shtimi i trarëve strukturore do të thotë zonat e jetesës tani janë shumë më të hapura ne plan.

TOP